Aanmelden SIOL Cup 15 & 16 juni 2024

Je kunt je weer aanmelden voor de SIOL Cup 2024 van SIOL. De 48e editie van ons internationaal voetbaltoernooi. De voorwaarden/criteria moeten nog wel vastgesteld worden. Zodra die bekend zijn dan worden die gepubliceerd op de aanmeldpagina. De toernooicommissie van SIOL gaat na de zomervakantie weer aan de slag met de voorbereidingen voor 2024 om er weer een geweldig toernooi van te maken.

In december maken we weer bekend wie er geplaatst zijn. Je kunt ook weer gebruik maken van onze camping zodat je gezellig met het team kunt overnachten (en dus geen reistijd :-).

Hopelijk mogen we jullie in 2024 weer ontvangen op de grootste buitensportevenement van het Land van Cuijk! Dus nu aanmelden voor het SIOL Cup 2024.

Iedereen komt op het podium bij de SIOL Cup

Programma 2 BrüderCup beschikbaar

Programma 2 BrüderCup is beschikbaar. Het volledige programmaboek 2 BrüderCup van SIOL kan gedownload worden. Op de dag van aanmelding bij het toernooi ontvangt u nog een afgedrukte versie.

Op zaterdagavond wordt het programma voor zondag gepubliceerd.

Zie Programma onder Toernooizaken.

Alvast heel veel plezier in de voorbereidingen en tot vrijdag of zaterdag!

De Toernooicommissie.

Aanmelden SIOL Cup 17 & 18 juni 2023

17 en 18 juni 2023 komt steeds dichterbij en wij kunnen niet wachten tot dat we jullie weer mogen ontvangen tijdens de SIOL Cup 2023.

Heb je jou team nog niet aangemeld? Wacht dan niet te lang om zeker te zijn van een plekje! En nog leuker, je kunt het weekend compleet maken door gezellig samen met je team te overnachten op onze camping!

Hopelijk zien we jullie dan!!

SIOL Cup 17 & 18 juni 2023

Wij zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen voor het toernooi op 17 en 18 juni 2023, en ook de eerste inschrijvingen komen weer binnen 🤩 

Komende weken zullen jullie een mail ontvangen van ons over je inschrijving dat die is ontvangen. Vanaf 1 december maken wij de eerste inschrijvingen definitief! ⚽️

Het hele weekend bij ons verblijven? Je aanmelden voor een camping plaats met een gehuurde of eigen tent kan natuurlijk ook! ⛺️

Vergeet je niet in te schrijven voor het toernooi op 17 en 18 juni 2023 om zeker te zijn van een plekje! Wij kunnen niet wachten jullie weer te zien en er weer een onvergetelijk weekend van te maken 🤩

Vragen? Meer informatie vind je op onze website of stuur ons een privé berichtje op Facebook of Instagram! 📩

Maatregelen m.b.t. de hitte SIOL Cup 2022

I.v.m. De hitte van aankomend weekend zijn er extra maatregelen getroffen.

  • Langs de kanten zijn emmers water met sponzen geplaats om te verkoelen.
  • Tijdens de wedstrijden is een extra korte drinkpauze ingelast.
  • Er zijn extra parasols en tenten geplaatst voor extra schaduw.
  • Er wordt rondgereden met golfkarren voor drankverkoop.
  • Er is een terrein afgezet op 2 plekken voor eigen meegebrachte tenten en parasols.
  • EHBO is aanwezig.

Denk zelf nog aan:

  • Een hoedje/petje
  • Paraplu voor schaduw
  • Zonnenbrand
  • Voldoende drinken

Zorg ook dat we met z’n alle elkaar een beetje in de gaten houden.

Wij kijken ernaar uit. Tot straks ! ☀️🥳

Vrijwilligers gezocht!

De organisatie van de SIOL Cup is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op zaterdag 18 en zondag 19 juni. We hebben vrijwilligers nodig achter de bar, bij de BBQ, campingbeheer en de munt verkoop. Dit zal in verschillende shifts gebeuren. Als je zin en tijd hebt kun je je opgeven bij Paul Broeren. Ook als je vragen hebt.

Alvast bedankt namens de toernooi commissie

Aanmelden kan nog tot 1 mei 2022!

Heb jij jouw team al ingeschreven voor dit fantastische voetbaltoernooi op 18 en 19 juni 2022? We hebben nog verschillende plekken vrij in de verschillende leeftijdscategorieën! Ook op de camping van het toernooi hebben we nog plekken vrij!

Inschrijven voor de SIOL Cup kan nog tot 1 mei 2022, dus wacht niet te lang. Dit wil je niet missen!

Meld je nu aan!

Na het goede nieuws vanuit Den Haag, kan ook de SIOL Cup dit jaar door gaan op 18 en 19 juni 2022. We zijn met de toernooicommissie dan ook volop bezig met alle voorbereidingen voor het toernooi!

Wil jij ook graag meedoen met jouw team en er samen een fantastisch voetbalweekend van maken? Dat kan! We hebben nog steeds plekken over in de verschillende leeftijdscategorieën om deel te nemen aan het toernooi. Dus schrijf jouw team nu in! 

Wij kijken uit naar weer een prachtige editie!