Informatie

De SIOL Cup is een internationaal jeugdvoetbal toernooi welke verdeeld is over 2 dagen. Deze wordt gehouden bij vv SIOL in Cuijk. Naast het prestatieve staat plezier tijdens dit toernooi hoog in het vaandel. Om dit nog eens te benadrukken hebben we naast het jeugdvoetbal op zaterdagavond een seniorentoernooi en disco avond op het programma staan. Tijdens de disco avond zal een DJ en artiest(en) deze avond van sfeervolle muziek voorzien.

 

Kosten

Deelname aan ons toernooi bedraagt €50,- per team. Daarnaast vragen wij een kleine vergoeding voor teams die besluiten te overnachten op ons sportpark. Dit vanwege de oplopende kosten die dit met zich mee brengt. Kosten voor overnachten vind u hieronder.

Alle campinggasten krijgen bij aankomst een bandje uitgereikt. Deze is men verplicht te dragen! Bij het niet dragen van het bandje kunt u verwijderd worden van de camping. Dit geldt voor spelers/begeleiding en supporters welke blijven overnachten op een van de campings op het sportpark. Iedere extra persoon buiten de aangegeven spelers/begeleiding om die blijven overnachting kunnen tegen betaling van €10,- per persoon een bandje halen bij het secretariaat op de podiumwagen.

 

Overnachten

Zoals ieder jaar is het ook nu weer mogelijk om op ons sportpark te blijven overnachten. De organisatie zal per mail een vragenlijst aan u zenden. Hierop kan de contactpersoon aangeven wat de wensen van het team zijn. Wanneer u besluit te blijven overnachten en dit met de organisatie heeft gecommuniceerd dienen alle kosten van te voren te zijn afgehandeld. Er zijn meerdere opties voor wat betreft de overnachting:

Optie 1 = U neemt zelf tenten mee, de vergoeding voor het overnachten zijn dan €100,00 per campingplaats.

Optie 2 =  In overleg met de organisatie kan een tent gehuurd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden in de afmeting van de tent (Op basis van de keuze wijst de organisatie de tenten toe).

Tent 1: 4×4 meter €200,00
Tent 2: 4×5 meter €250,00
Tent 3: 5×5 meter €300,00

De tenten zijn niet ingericht.Op het moment dat U aankomt staan de tenten gereed en kunt U de toegewezen tent (en) direct betrekken. De eerder genoemde kosten zijn al bij de prijs inbegrepen. Ook staan we per gehuurde tent van de organisatie een aantal eigen meegenomen tenten toe. (alleen in overleg en het aantal eigen tenten altijd communiceren met de organisatie via de mail.

U dient zelf uw slaapzakken en luchtbedden / matrassen mee te nemen. Dit wordt niet voor u verzorgd. De tenten worden casco opgeleverd. In de bijlage van de vragenlijsten staan diverse ondernemers die naast vloeren ook compleet verzorgde arrangementen aanbieden. U maakt zelf afspraken met de ondernemers en dient de betalingen daarvan met hun te regelen. De organisatie van de SIOL Cup kan hierbij bemiddelen maar het is een overeenkomst tussen U en de ondernemer.

Optie 3 = Zelf in de buurt van Cuijk een eigen slaapplaats zoeken. De organisatie kan u hierbij altijd van advies voorzien. De kosten regelt u zelf met de desbetreffende ondernemers. Wij als organisatie zitten hier niet tussen.

Op het moment dat u een positieve toewijzing als deelnemer krijgt, krijgt u (na 1 december) een vragenlijst waarop u uw wensen kenbaar kunt maken. Verdere informatie volgt dan via de mail. Aan het verblijf op onze ”camping” zijn regels verbonden. U dient zich ten aller tijden te conformeren aan deze regels. Overlast dan wel het aanrichten van schade zal verhaald worden op de betreffende vereniging.

 

Maaltijden

Het overnachten is geheel op basis van zelfverzorging. Dit besluit is genomen omdat wij als organisatie teveel tijd en mankracht nodig hebben om u als gast een goede maaltijd aan te bieden. Wel zullen er voorverpakte belegde broodjes ham, kaas en tosties verkochten worden. Daarnaast zal zoals altijd onze barbecue en frietkar gereed staan om u tegen betaling eten aan te bieden. Natuurlijk bent u vrij om uw boodschappen zelf mee te nemen dan wel te kopen of mag u uw eigen barbecue organiseren.

Wij kunnen ook bemiddelen in het aanbieden van een compleet verzorgde barbecue bij een lokale slagerij. Op 500 meter van het sportpark bevindt zich een supermarkt (Lidl).

 

Beveiliging

Om uw en onze veiligheid tijdens het overnachten te waarborgen hebben wij professionele security aanwezig tijdens de nachtelijke uren.

 

Parkeergelegenheid

De accommodatie bij vv SIOL biedt voldoende gelegenheid om uw auto tijdens het toernooi bij ons sportpark te parkeren. Het is niet toegestaan om uw auto, wanneer u overnacht, bij uw tent te laten.