Voorbereidingen SIOL Cup in volle gang – info

Na een succesvol G-toernooi is de toernooicommissie weer vol op bezig met de voorbereidingen van de SIOL Cup. Ook zullen wij ontwikkelingen rondom het Corona-virus nauwlettend in de gaten houden.

Hierbij zullen wij de richtlijnen van het RIVM en de KNVB volgen en jullie hierover op de hoogte houden. De SIOL Cup vindt plaats op 12, 13 en 14 juni 2020. Dat is dus nog iets minder als 3 maanden voor dit grootse voetbalevenement op het sportpark van Siol met voetballers uit binnen- en buitenland.

Door ons nieuwe planningssysteem, met dank aan Antoine Nas, wordt het voor ons nog overzichtelijker om alles te regelen. Iedereen schrijft zijn/haar acties op en plakt deze in de juiste week op, zo weet iedereen van elkaar waar hij of zij mee bezig is en wat er nog moet gebeuren. Om de 4 weken bespreken we dit ook nog in de vergadering zodat de planning bijgewerkt kan worden en met elkaar in overleg te gaan. Beetje bij beetje kunnen er dingen worden afgestreept en komt het toernooi steeds dichterbij. Voor alsnog doen er 6 verschillende landen mee dit zijn: Nederland, Polen, Tsjechië, Duitsland, België en Engeland.

Wil jij mee doen met dit toernooi? Meld je dan snel aan. We zijn nog opzoek naar 2 teams voor JO9 en 5 voor JO15. Wil je jouw team inschrijven voor JO11 of JO13 dan heb je kans op de wachtlijst te komen.